Müdürün Mesajı

Anasayfa   Okulumuz   Müdürün Mesajı

&

Saygı değer Veliler; Sevgili Öğrenciler,

Eğitime değer vermek, çağdaş toplum olmanın en temel ve en vazgeçilmez unsurlarından biridir. Bunu başarabilen toplumlar, kalkınmayı ilkönce başarabilmiş toplumlardır. Bize emanet ettiğiniz dünyadaki en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın her birini ayrı bir değer olarak görüyor, onları geleceğin parlayan yıldızları olarak yetiştirmeyi amaçlıyoruz.

Destekleyici, yönlendirici ve kişiye özgü eğitim sistemimizle öğrencilerimizi sorgulayan, araştıran, yenilikçi, evrensel değerleri benimsemiş, özgüvenli ve hepsinden öte Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsemiş, Atatürkçü bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Tüm bu hedef ve amaçlar doğrultusunda, akademik ve sosyal etkinlikler çerçevesinde Antalya Bahçeşehir Ortaokulu olarak yıllardır Antalya’da sürdürdüğümüz liderliğimizi her geçen gün ileriye taşıyarak, kendimizle rekabet etme noktasına geldik. Ortaokullarda akademik seviyenin ölçüm aracı olan MEB TEOG Sınavlarında resmi olarak geçtiğimiz 2 sene boyunca il birincisi olduk. Öğrencilerimizin sosyal ve kültürel açıdan gelişmeleri için yurt dışı (2014-2015 Eğitim Öğretim Yılında Washington, Newyork, Hamburg, Viyana, Prag, Münih, Moskova, St. Petersburg, Cern, Londra) ve yurt içi gezileri düzenledik. Her ay sınıf seviyelerine göre mutlaka bir tiyatro etkinliğine, opera – bale etkinliğine, senfoni orkestrası etkinliğine ya da sergiye götürdük.

Hedef ve amaçlarımıza ulaşmanın somut sonuçlarını elde etmek, liderliğe sahip olmak, kurum olarak bizleri daha da kamçılayarak; siz velilerimizin desteğiyle, omuz omuza yeni başarılara imza atma şevkini bizlere veriyor.

Saygılarımla

Mahir Sait Arslan